A+ A A-

Evr

Evropski pokret u Crnoj Gori, poziva student i studentkinje crnogorskih univerziteta i maturante i maturantkinje srednjih škola da se prijave na učešće na Školi za mlade lidere Crne Gore u EU, koji se održava u okviru projekta koji se finansira od sredstava Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću. Trodnevna predavanja će biti održana od 12. do 14. maja 2017. godine.

Škola za mlade lidere Crne Gore u EU daje priliku učesnicama i učesnicima da dobiju osnovne i relevantne informacije o Evropskoj uniji, sa akcentom na proces pristupanja Crne Gore, EU politike i programe koji se tiču mladih u Crnoj Gori. Takođe, polaznici škole će imati priliku da nauče nešto o komunikacionim strategijama i tehnikama javnog zagovaranja za process pristupanja u EU.
Uslovi koje kandidati/kinje moraju ispunjavati su sljedeći:
 da budu starosti između 18 i 25 godina;
 da budu upisani u 4. razred srednje škole ili na univerzitet (UCG, UDG, Univerzitet Mediteran, FDES);
 da pokazuju interesovanje za proces evropskih integracija i društveni angažman.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 14. aprila 2017. godine, slanjem CV-ja i kratkog motivacionog pisma na email: office@emim.org, sa naznakom u predmetu email-a “Škola za mlade lidere Crne Gore u EU”.
Učesnicima i učesnicama će biti obezbjeđen smještaj na bazi punog pansiona u hotelu. O lokaciji će izabrani učesnici/učesnice biti blagovremeno obaviješteni.
Više informacija o djelatnosti Evropskog pokreta u Crnoj Gori – www.emim.org, a sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 020 268 651 ili email-a office@emim.org.

Evropski pokret u Crnoj Gori

Vasa Raičkovića 9, I sprat
81000 Podgorica, Crna Gora

E-mail: office@emim.org
          emim@t-com.me

Tel/fax:+382 20 268 651

DONATORI I PARTNERI:

visegrad fund 01 njemacka saradnja 01 fes
eu vlada cg skupstina cg
ministarstvo finansija mvpei euformne
ambasada slovacke u cg analitika evropski pokret srbija
ep ns ep al osce
cdinstitute emi slovak aid
euromesco ffo gov uk
rbs gmf fzod