A+ A A-

maaaa

Evropski pokret u Crnoj Gori je uz podršku Friedrich Ebert Stiftung-a orgnizovao okrugli sto »Vlada i NVO u procesu evropske integracije – kako dalje? «, koji je održan u PR Centru u petak, 4. decembra 2009. godine, od 11:00 do 14:30 časova.

Povod održavanja ovog okruglog stola je nastojanje da se kroz diskusiju o aktuelnim dešavanjima u procesu evropske integracije Crne Gore razmotre struktura i sadržaj odnosa izmedju nevladinih organizacija i Vlade i drugih državnih institucija i organa u ovom procesu.

Takođe, bila nam je želja da se kroz pregled aktivnosti nevladinih organizacija u ovoj oblasti uz istovremeno sagledavanje predviđenih aktivnosti Vlade i drugih institucija, pokuša ukazati na određene modele saradnje i istraži stepen mogućnosti njihove zajedničke realizacije. Nakon pozdravne riječi Momčila Radulovića, generalnog sekretara Evropskog pokreta u Crnoj Gori, uvodna izlaganja na ovom skupu su imali prof.dr. Gordana Đurović, ministarka u Ministarstvu evropskih integracija, gospođa Sanja Elezović, direktorka Fonda „Institut za otvoreno društvo“, CG gospodin Zlatko Vujović, predsjednik UO, CEMI i gospodin Stevo Muk, direktor, Institut „Alternativa“. Nakon toga, gosti i novinari su imali priliku da postavljaju pitanja i učestvuju u diskusiji.

Evropski pokret u Crnoj Gori

Vasa Raičkovića 9, I sprat
81000 Podgorica, Crna Gora

E-mail: office@emim.org
          emim@t-com.me

Tel/fax:+382 20 268 651

DONATORI I PARTNERI:

visegrad fund 01 njemacka saradnja 01 fes
eu vlada cg skupstina cg
ministarstvo finansija mvpei euformne
ambasada slovacke u cg analitika evropski pokret srbija
ep ns ep al osce
cdinstitute emi slovak aid
euromesco ffo gov uk
rbs gmf fzod